ManNa Honung AB 

Våran honung som är i världsklass från naturens egna källor gör oss till ett naturligt val för våra kunder runt om i Landet.

Hemligheten bakom vår framgång är valet av Biodlare som utvinner honung efter våra krav för en traditionell biodling. 

Intentionen är att bevara god hälsa, öka välmående, förebygga och ta tillvara kroppens eget immunförsvar.

 VÅR VISION.
Manna Honung AB ska förse den svenska marknaden med kvalitetsprodukter inom hälsa och kosttillskott med ett inspirerande marknadssystem. De fyra nyckelorden är:

Kvalité: produkter, utbildning, marknadsföring, beslutsvägarna.
Trygghet: ekonomi, produkterna, snabba leveranser, tätt samarbete med producenter.
Glädje: bra produkter, entusiastiska konsulenter/ledare/ledning, marknadssystemet.
Miljö: produkter, förpackning, energi.


Adel Malouf
Grundaren VD på Manna honung AB och ekonomiansvarig

Mitt Namn är Marlene El Hajj. Jag är Verkställande Direktor på Manna honung AB. Jag är utbildad som Ekonomirådgivare. Jag är intresserad av natur produkter och alternativmedicin. Bee Quality är ett varumärke som erbjuder honung och alternativ produkter som Propolis, Chaga och naturliga krämer med ekologisk bivax som bas. Har du frågor angående en faktura eller ekonomie, så får du jätte gärna skicka mig ett mejl till Marlene@beequality.se  


grundaren till Bee quality & Manna honung AB

Adel Malouf heter jag. Är utbildad inom livsmedelsteknologi. Har ett intresse för jakt, fiske och biodling. Har jobbat med Biodling sedan början på 2000 talet. Jag har byggt upp flera Varumärken inom Biodling och honungs industrin, Bland annat Varumärket Bee Happy och Glada biets honung. Nu efter så många år inom biodling, so tog jag beslutet att göra någonting som jag kan ge i arv för mina barn och barn barn. Nämligen att bygga upp mitt eget varumärke som står för  den högsta standarden som man nå, inom honungs industri.  Bee Quality blev resultatet. Vill du veta mer om våra produkter eller vill du bli en av våra återförsäljare. skicka mig ett mejl till adel@beequality.se 

Delägare och regionsansvarig för Kronoberg och södra halland

Doa heter jag, är utbildad tolk samt inom medie- och kommunikationsvetenskap. Har stort intresse för hälsa och skönhet, är därför aktiv på sociala medier och bloggar om just de områden. Jag har tidigare i mina år testat alla möjliga honungssorter och ingenting av dem gav någon effekt eller var helt naturlig tills jag en dag ramlade på Bee Quality honung februari 2019 av ren slump. Testade det och jag var fast! Sedan dess har jag inte smakat eller ätit någon annan honung förutom våran. Jag har alltid älskat att äta honung och att använda det i desserter, hälsosmoothies, ansiktsmasker m.m. Honung är en del av mitt liv och kommer alltid vara det! Har du frågor om våra produkter eller vill du komma i kontakt med en återförsäljare i Kronoberg eller Södra Halland. skicka mig ett mejl till Doa@beequality.se så ska jag hjälpa dig vidare.

Delägare och regionsanvarig för skåne, blekinge och Kalmar

Mitt namn är Ahmed Chaaban och arbetar som socionom för att jag vill tillföra nytta till mina medmänniskor och till samhället. Av samma anledning engagerade jag mig i Bee Quality för att jag ser hur stort värde det finns i honung då jag har bytt all onyttig godis och andra sötsaker till honung som dessutom är en helt naturlig produkt och har många hälsofördelar till skillnad från godis som innehåller mycket kemikalier och tillsatser. Jag fastnade för honungen från Bee Quality då jag nöjer mig inte förutom det bästa. Jag har testat honung i alla världens hörn men blev förvånad att jag hittade den bästa honungen här i Sverige från Bee Quality och har sedan dess fastnat för produkterna och är försäkrad att det är av bästa kvalite.  Har du frågor om våra produkter eller vill du komma i kontakt med en återförsäljare i Skåne, Blekinge eller Kalmar. skicka mig ett mejl till Ahmed@beequality.se så ska jag hjälpa dig vidare.